امروزه دیگر حذف موهای زائد بدن و بیکینی چالش نیست. زیرا به راحتی و با انجام روش های گوناگون میتوان این کار را انجام داد. اما بهترین راه برای حذف آن ها استفاده از لیزر است.لیزر موهای زائد بیکینی به شما کمک میکند تا با خیالی آسوده از زیبایی و تمیزی نواحی حساس بدن خود مطمئن شوید. این روش دیگر به یک روش متداول در بین خانم ها و حتی آقایان طالب زیبایی تبدیل شده است . با ما تا انتهای این مقاله همراه باشید تا تمامی اسرار و نکات مخفی درمورد لیزر بیکینی و فواید و عوارض آن را برای شما مطرح کنیم.

لیزر موهای زائد بیکینیموهای زائد بدن

بدن اغلب ما انسان ها پوشیده از مو است. این موضوع برای محافظت از پوست بدن در مقابل آلودگی ها وجود دارد. اما در نواحی خاصی مانند زیر بغل و بیکینی و صورت وجود این موها باعث آزار و اذیت افراد میشود و زیبایی ما را دچار اختلال میکند. به همین دلیل از زمان های گذشته افراد در پی یافتن راهی برای حذف این موهای زائد بودند.

علاوه بر اینکه موهای زائد زیبایی شما را تحت تاثیر قرار میدهد میتواند باعث تجمع میکروب ها و آلودگی ها نیز بشود. تجمع زیاد مو باعث میشود بوی نامطبوعی در بدن ایجاد شود و زمان بیشتری برای نظافت به طول بینجامد.

لیزر موهای زائد بیکینی و انواع آن

موهای زائد در ناحیه شرمگاهی مشکلاتی مانند تعرق و تجمع میکروب را ایجاد میکنند. علاوه بر اینها در کیفیت رابطه زناشویی نیز تاثیر منفی میگذارد. بانوان و آقاین زیادی هستند که طالب زیبایی و بهداشت و سلامتی هستند.اما اصلاح این مناطق با تیغ و ژیلت و حتی اپیلاسیون میتواند باعث آسیب های زیادی از جمله بریدگی، جوش، قرمزی و ..شود.

لیزر موهای زائد بیکینی از بهترین روش هاییست که پزشکان در سراسر دنیا ایمنی آن را تایید کرده اند و همچنین تاثیرات بلند مدت دارد. این لیزر معمولا در 10 جلسه انجام میشود. و در آن از دستگاه هایی مانند الکساندرایت و… استفاده میشود. با کمک این دستگاه قوی موها از بین میرند و یا به صورت کرکی و بسیار نازک درمی آیند. با لیزر میتوان موها را تا 85 درصد از بین برد و با بی حسی انجام میگیرد همچنین جلسات لیزر بین 5 تا 15 دقیقه طول میکشد.

پس از اتمام لیزر نیاز به مراقبت های زیادی ندارید اما برخی نکات وجود دارد که در ادامه به آنها اشاره میکنیم.

لیزر موهای زائد بیکینیبه چه دلایلی باید موهای زائد بیکینی را لیزر کرد؟

همانطور که گفتیم موهای زائد بیکینی علاوه بر ظاهر نه چندان زیبایی که دارند باعث تجمع میکروب ها و رطوبت در ناحیه بیکینی میشوند. ناحیه شرمگاهی به دلیل اینکه حساسیت بالایی دارد و اغلب مرطوب است نیاز به مراقبت ویژه ای دارد. عموما موها در این ناحیه زخیم و درشت تر از سایر نقاط می رویند و اصلاح آن ها با ژیلت و اپیلاسیون باعث درد و حساسیت میشود.

همچنین هزینه اصلاح مو با اپیلاسون بسیار بیشتر است چون شما نیاز دارید که مدت کوتاهی دوباره آن را تمدید کنید.

لیزر بیکینی چه نواحی را تحت پوشش قرار میدهد؟

یکی از سوالات متداول افراد در باره نواحی پوشش لیزر بیکینی است. در این نوع لیزر اپراتور تمامی خط بیکینی ، ناف، زیر شکم، پهلو ها، لابیا، اطراف مقعد و خط باسن را لیزر میکند.در خانم ها اصولا کل خط بیکینی لیزر میشود و در آقایان تا نواحی اطراف ران ها به طور کامل انجام میشود. همچنین ممکن است مو در کل ناحیه باسن و یا شکم وجود داشته باشد که با لیزر قابل درمان است.

لیزر موهای زائد بیکینیآیا لیزر موهای زائد دردناک است؟

ممکن است شما در نواحی که موهای زبرتری دارد در طی 2 تا 3 جلسه اول کمی احساس درد و سوزش داشته باشید. اما بر روی خط بیکینی هیچ گونه دردی را احساس نمی کنید. این درد عموما بعد از سه جلسه به میزان قابل توجهی کاهش می یابد. همچنین استفاده از دستگاه های جدیدی که مجهز به سیستم خنک کنندگی میباشند تاثیر زیادی در کم شدن احساس سوزش شما در طی لیزر دارند.

فواید و مزایای لیزر موهای زائد بیکینی

لیزر موهای زائد بیکینی مزایای مختلفی دارد که در اینجا به تعدادی از این مزایا اشاره میکنیم:

فواید لیزر بیکینی

  • برای همیشه از شر موهای زائد در ناحیه بیکنی و اطراف آن خلاص میشوید.
  • از خطرات اپیلاسیون و اصلاح با تیغ جلوگیری میشود
  • جلوگیری از تیره شدن پوست بیکینی بر اثر اصلاح زیاد با تیغ
  • هر زمان که خواستید بدون نگرانی از شیو نشدن به استخر و .. میروید.

لیزر موهای زائد بیکینیعوارض احتمالی لیزر موهای زائد بیکینی

ممکن است هر درمانی وابسته به اشتباه در تشخیص و یا اجرای آن دارای عوارضی باشد. لیزر موهای زائد نیز اگر در مراکز معتبر و نزد پزشک معتمد انجام نشود میتواند عوارض جبران ناپذیری را به وجود بیاورد.

اگر در مراکز غیر استاندارد انجام شود این کار میتواند باعث زخم ها و سوختگی هایی شود. اما در کلینیک ماهان شما میتوانید از بهترین  و استانداردترین سطح کیفیت خدمات، بهره مند شوید.

لیزر موهای زائد بیکینیآیا تمامی افراد از لیزر موهای زائد نتیجه مطلوبی را میگیرند؟

اگر موهای زائد کرکی و بور و یا به رنگ های قرمز، سفید و خاکستری باشد دستگاه های لیزر بر روی آن ها نتیجه ای نمیدهد. برای لیزر نیاز دارید که حتما موهای زخیم و به رنگ قهوه ای و مشکی داشته باشید.

لیزر موهای زائد حدودا چند جلسه طول میکشد؟

این موضوع به عواملی مانند سن، رنگ مو، رنگ پوست، ضخامت موها، ژنتیک و مشکلات سلامتی و هورمونی بستگی دارد. اما به صورت طبیعی و برای اغلب افراد از 6 جلسه تا 10 جلسه طول میکشد. بعد از این 10 جلسه شما نیاز دارید تا در سال حدود دو تا سه جلسه برای تمدید لیزر مراجعه نمایید.

آیا ممکن است موها مجددا رشد نمایند؟

خیر. وقتی شما در یک کلینیک معتبر قرار دارید و آنجا لیزر خود را انجام میدهید تقریبا 80 تا 85 درصد موهای زائد بدنتان از بین میرود. اما نتایج این کار 100 درصد نیست و به طور مادام العمر نمیباشد. نیاز است که هر فرد به طور میانگین در سال یک الی دو مرتبه برای تمدید لیزر مراجعه نماید. اگر مشکلاتی مانند کیست و یا  بیماری های هورمونی داشته باشید به مدت زمان بیشتری برای ادامه روند لیزر نیاز دارید.

انواع مدل لیزر های برای موهای زائد بیکینی 

در اغلب موارد تمامی موهای زائد ناحیه برداشته میشود. محبوب ترین و رایج ترین مدل، لیزر هالیودی است که کل ناحیه را کاملا صاف میکند. در مدل برزیلی  یک نوار کوچک مو در جلوی بیکینی به جا میگذارند.

لیزر موهای زائد بیکینیچه نتایجی  از لیزر موهای زائد بیکینی مورد انتظار است؟

شما می توانید انتظار داشته باشید که نتایج حاصل از لیزر موهای زائد را خیلی سریع ببینید. موهای این ناحیه برای لیزر مناسب هستند. در شروع دوره، موها پس از چند جلسه اول شروع به کاهش خواهند کرد. موها ، ریزتر و روشن‌تر می‌شوند، مدیریت آن آسان‌تر میشود و بعد از این چند جلسه اول نیاز به نگهداری کمتری دارند. ممکن است تنها یک بار در هر دوره 6 هفته ای پس از سومین جلسه لیزر خود نیاز به اصلاح داشته باشید. کاهش موهای زائد در لابیا ممکن است در ابتدا کمی کندتر باشد. مو در اینجا کمی انعطاف پذیرتر است اما در طول دوره شما به خوبی کاهش می یابد.

آیا ممکن است لیزر موهای زائد بیکینی خطر آفرین باشد؟

شایعاتی مبنی بر ایجاد سرطان به وسیله لیزر موهای زائد وجود دارد. اما سازمان بهداشت جهانی لیزر را کاملا بی خطر دانسته و نگرانی بابت این موضوع وجود ندارد. تنها در صورتی که به مراکز نامعتبر مانند آرایشگاه ها و .. مراجعه کنید ممکن است از دستگاه های استانداری استفاده نکنند و برای شما مشکلاتی را ایجاد کنند.

چند جلسه برای لیزر نیاز است و فاصله بین جلسات چقدر است؟

همانطور که گفتیم اغلب لیزر موهای زائد بین 6 تا 12 جلسه به طول می انجامد و این میزان بستگی به شرایط فرد موردنظر و دستگاهی که استفاده میکند دارد. برای اینکه یک دوره کامل بیکینی کامل شود به صورت معمول 12 تا 15 ماه زمان نیاز است.

در ابتدا جلسات هر 6 هفته یکبار انجام میشود و سپس در بازه های مختلف تمدید میشود. برای اینکه نتیجه بهتری بگیرید باید لیزر را به طور مرتب و سر زمان معین خود انجام دهید زیرا چرخه های رشد مو در بازه های معین و ثابتی رشد میکنند.

با این حال، این زمان برای افراد مختلف متفاوت است و طبق نظر اپراتور و کلینیک خود این عمل را انجام میدهید.

لیزر موهای زائد بیکینینکات مهم قبل از لیزر موهای زائد بیکینی

برای نتیجه گیزی بهتر و همچنین ایمنی بالاتر نیاز است تا نکاتی را قبل از انجام لیزر در نظر داشته باشید.

  • ابتدا باید روز قبل از یزر تمام نواحی که میخواهید لیزر کنید را شیو کنید.
  • اما لیزر روی پوست تازه تراشیده شده ممکن است باعث بروز حساسیت شود پس این کار را حداقل یک تا دو روز قبل انجام دهید.
  • حداقل 4 تا 6 هفته قبل از لیزر در معرض سولار و نور شدید خورشید قرار نگیرید.
  • ازانجام کارهای تهاجمی مانند وکس، میکرونیدلینگ و .. 4 تا 6 هته قبل از لیزر خودداری نمایید.
  • ترجیحا سعی کنید که در طول هفته پوست خود را 2 الی 3 بار لایه برداری ملایم کنید.
  • بعد از هرلایه برداری از آبرسان و مرطوب کننده استفاده کنید.
  • روز قبل از لیزر موهای خود را اصلاح کنید.
  • هیچ گونه روغن و کرمی به ناحیه تحت درمان خود نزنید.
  • از لباس زیر نخی استفاده کنید.
  • لیزر موهای زائد بیکینیکلینیک زیبایی ماهان

در کلینیک زیبایی ماهان میتوانید از پیشرفته ترین و به روز ترین دستگاه های لیزر دنیا استفاده کنید. همچنین در این کلینیک شما زیر نظر پزشکان و کادر درمان حرفه ای و در یک فضای کاملا استریل و بهداشتی قرار میگیرید.

منبع:https://clinicmahan.com/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.